DAPATKAN 3 TIPS MAGIC UNTUK TENANG DAN SENTIASA ADA DUIT

Masukkan nama dan email untuk dapatkan video inspirasi dan bersedia untuk ubah kehidupan anda.

Kenali

Kak Dhia

Dhia Mohd Khalid adalah salah seorang penceramah dalam bidang kepimpinan, kewangan dan pembangunan diri. 

Kepakaran beliau adalah dalam perkongsian “REAL LIFE EXPERIENCES” pengalaman sebenar sebuah kehidupan yang beliau alami.

Di pilih oleh Allah untuk laluan pelbagai ujian yang sangat mencabar dalam hidup. Berkali-kali juga beliau “langgar tembok” dan “stuck” dalam hidup.

Kisah kebangkitan beliau yang menjadi inspirasi kepada ramai. Kekuatan dan teknik mengawal emosi adalah bidang kepakaran beliau sehingga beliau mampu pulih daripada cancer tanpa perlu melalui proses chemo. 

Ramai yang telah berubah dalam hidup mereka atas perkongsian beliau yang sangat menyentuh jiwa.

Penyampaian yang santai dan bersahaja membuatkan pengisian program mudah sampa dan diterima peserta.

Bagaimana Kak Dhia Dapat Bantu Anda?

101 Days Clean Heart Challenge

Reset Your Life

Program ini akan mengembalikan semula jiwa besar anda yang semakin hilang. Modul program ini akan membantu anda untuk dapatkan kembali hati anda yang telus, tulus, ikhlas, jujur, penyayang, pemaaf, cepat move on, tiada prasangka, enjoy setiap moment, creative, tidak berdendam.

Bukankah ini jiwa kanak-kanak anda dan ini juga adalah CIRI-CIRI WAJIB ada jika anda inginkan kehidupan yang tenang, bahagia dan kaya.

Make Saving Simple & Achievable

Program ini memberi anda formula mudah mengurus pendapatan anda. Yang sikit tetap cukup dan terlebih dan jika banyak maka akan beranak lebih lagi.

Tips dan formula mudah guna membuatkan kebanyakkan peserta yang hadir pada awalnya tak cukup duit hingga meminjam menjadi cukup dan mula ada simpanan… bagi yang masuk dengan lebihan duit, mereka habis program ini mereka sudah mula dengan proses “money machine” duit buat duit dengan pelaburan yang mereka minat di platform yang sah dan betul dan di urus sendiri dengan ilmu yang betul.

Basic Saham BSKL

Dari tiada account CDS hingga boleh buat untung setiap minggu

Program ini untuk mereka yang memang tak tahu langsung tentang pelaburan saham BSKL. Program ini akan guide anda daripada apa itu akaun CDS bagaimana nak ada account CDS sehinggalah anda boleh melabur dengan baik dan membuat keuntungan dengan pelaburan di Bursa Saham Kuala Lumpur.

Program ini juga, menjelaskan pada anda tentang apa itu active dan pasif income supaya anda boleh merancang berapa dan bagaimana nak adakan consistent pasif income setiap bulan.

Doa of The Believer

Magic Doa Mereka Yang Percaya

Program ini membawa anda untuk merasai setiap doa yang anda lafazkan dan permintaan anda.

Sering kita dengar bahawa doa itu senjata hebat namun, semakin ramai yang tidak merasai kehebatan itu kerana ucapan doa kita seperti mengulang kata umpama burung kakak tua yang di ulang tanpa rasa.

Modul program ini membawa anda untuk rasa, untuk yakin, untuk percaya bahawa Allah yang sayang anda lebih daripada mak & ayah anda sayangkan anda sedang mendengar permintaan anda dan DIA dalam capacity yang boleh memberi apa sahaja yang anda ingini. Bila anda dapat rasa ini, tiada yang lain sebaik Allah untuk tempat anda bercakap, mengadu dan meminta…

S.I.L.A

Spiritual Intelligent Legandary Academy

Discover your authentic self and reclaim the life of your dreams

Program ini memaksa anda untuk membuat pilihan dalam kehidupan. Hebatnya Allah, otak manusia yang Allah cipta adalah seperti GPS yang bertindak mencari laluan ke matlamat destinasi yang anda tetapkan, namun sayang.. ramai yang tidak meletakkan destinasi yang betul dan membiarkan GPS hebat ini begitu sahaja.

Program ini juga menyiapkan anda bersedia untuk menghadapi pelbagai bentuk cabaran sepanjang perjalanan yang dilalui untuk sampai ke destinasi yang anda tetapkan. 7 langkah penting melalui ujian akan di bongkarkan satu persatu agar anda tahu dan “aware” anda di peringkat mana untuk sampai ke destinasi yang anda tetapkan.

Apa Kata Mereka?

Mohd Hafiz Khalid

Pengurus Agensi Ammetlife

Testimoni S.I.L.A

5/5

Program ini buat saya belajar utk accept dan move on dgn apa sahaja yg dah di tentukan dalam hidup saya. Selain itu saya juga sedar bagaimana Allah nk beri lebih jika yg kecil pun gagal di urus dengan baik. Pelajaran mahal yang saya pegang daripada program ini, Allah x beri bukan kerana dia x syg..tp sbb kita yg x ready... Allah beri ujian dlm hidup utk prepare diri utk dpt sesuatu yg lebih besar dari yg sebelumnya. Saya sangat rekomen program ini untuk anda kerana Ada kala bila kita sedang diuji dgn masalah kewangan terutamanya, kita jd buntu dgn apa yg sedang dihadapi dan seolah2 tidak tahu jalan2 keluar yg ada. Alhamdulilah dgn menghadiri kelas2, kita akan lebih faham atas apa yg kita lalui..so..terus lalui dan jalan aje.!!bila tiba masa yg sesuai..kita pasti dpt yg kita inginkan dan kita mgkin tidak percaya yg sebenarnya adalah seorg yg hebat telah melalui perjalanan hidup sejauh ini..

Testimoni SILA

5/5

Program ini ajar saya mengenai ilmu tentang bagaimana untuk menguruskan emosi , sentiasa positif & bagaimana untuk respond pada sesuatu situasi/ujian dengan lebih rasional. Saya lebih faham konsep kehidupan jika dulu bila ada ujian & masalah , saya takut dan tidak dapat uruskan emosi, mudah rasa down dan lambat pula nak bangkit semula namun sejak kenal kak dhia , Kak Dhia banyak buat saya faham yg sesuatu masalah tu pasti ada penyelesaiannya. Teknik yg akak share dgn edaa , teknik doa dengan rasa which is itu yg saya amalkan sampai skrg Resultnya sangat luarbiasa , seakan setiap doa Edaa tu Allah makbulkan dengan mudah. Saya seorang peniaga yang bergantung dengan teknik marketing online namun tahun ini dengan PKP dan Covid-19, tanpa sebarang kos dan tanpa sebarang teknik marketing online dan zero marketing kos, rekod jualan saya melebehi tahun sebelum ini dan habis stock sehingga tak cukup. Saya sangat rekomen kan program ni pada sesiapa saja yg tengah mencari tujuan hidup , selalu ada masalah untuk menguruskan emosi , menguruskan kehidupan. Cara Kak Dhia sampaikan sangat² simple mudah faham but very deep !

Puan Edaa Nordin

Pengasas VVKIDS (Usahawan Mdec)

Puan Satirah hamid

Founder Satirah Scarf

Testimoni Doa Of The Believer

5/5

saya belajar bahawa apa2 keputusan yang saya buat hasilnya adalah dari doa saya kepada Allah dan saya belajar cool dan redha. Saya juga faham dan hadam Allah sayangkan saya melebihi mak dan bapak sayang saya, saya semat ayat tu dalam minda saya bila saya berdoa dan bila sy down dan ilmu ini memberi impak yang sangat besar dalam kehidupan saya. Apa yang paling berubah dan ilmu yang Puan amalkan itu saya tidak tinggalkan doa dalam sujud dan selepas solat, saya belajar cool dan faham kenapa dan bagaimana aturan hidup saya sepertimana kehendak Allah saya rekomen anda join program ini, kerana program ini merupakan bimbingan kepada hati menjadi lebih baik dan tenteram. Paling yg sy ingat ialah belajar letak Allah no 1 & yakin perkara yg dtg itu semuanya mempunyai hikmah yg baik kesan dr doa2 yg baik

Scroll to Top

Tahniah

Anda baru sahaja mendaftar untuk menerima video inspirasi daripada saya.

“Check inbox” anda untuk tonton video inspirasi
dan dapatkan keyakinan anda dan terus kekal bersemangat menghadapi kehidupan.