tips cari flight ticket murah

      No Comments on tips cari flight ticket murah

Assalamualaikum dan salam kasih sayang.. 

Dhia nak share… cita2 dan hobi Dhia adalah berjalan… travel… mengembara… camping.. Dhia suka explore dunia… tak kira dlm Malaysia atau luar negara.. of coz kalau tanya ceq.. ceq suko gi luar negara… new environment… new budaya… semua new lah.. 

ni ceq nak habaq mcm mana ceq dapat ticket gi Perth Autralia dengan Malindo waktu tu.. cuma RM590 sahaja retuned termasuk 30kg… yezzzaaaa… termasuk luggage 3okg.. makan all in… 

Masa ceq g Hokaido ceq dapat ticket RM1,000 returned masa tu ceq memang pilih nak naik dari changi airport Singapore pun luggage 30kg.. mkn dia bg chocolate ajer… 

Masa g London.. dapat ticket RM1500 returned gak… emirates.. of coz dengan makan… he3

masa g mana lagi ek….? cukup lah tu… kang hangpa kata ceq sajo jer nak bako line… soh hangpo gi jalan waktu covid ni…. he3… (ceq gurau noooo).. he3

Dhia gi search kat sky scanner.. sky scanner ni mcm trivago lah juga.. cuma trivago ni carian hotel termurah.. manakala skyscanner ni cari flight termurah… 

ni gambo nya… harap ada manfaat kat u all… kalau ada komen yang memberansangkan ceq share lagi.. lagi… dan lagi….

kalau u all ada apa nak tanya… tanya lah nak tau hape… 

kalau ceq tau jawapan.. ceq jawab lah iyo…. 

 

Salam Sayang 

Dhia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *